Ontspanning in Belek

Belek ligt in een prachtige omgeving, waar u heerlijk ontspannen kunt wandelen.

Wandeltochten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u van wandelen houdt, zit u in Belek beslist goed. De omgeving van dit vakantieoord is prachtig en biedt een mooie diversiteit aan landschappen, van duinen tot eucalyptusbossen tot het Taurusgebergte in het achterland. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen naar hartenlust wandelen en onderweg de meest uiteenlopende flora ontdekken. Vogelspotters zullen Belek ook een fijne bestemming vinden, want in deze streek zijn maar liefst 109 verschillende vogels te bewonderen.

Wellness

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Turkije is het land van de hamams en wanneer u naar Belek op vakantie gaat en u houdt ervan uzelf eens lekker te verwennen met een spatreatment of een massage, dan is een bezoek aan een hamam zeker wat voor u. De grote all-inclusive accommodaties in Belek beschikken vaak over een eigen hamam. Wanneer uw accommodatie geen hamam heeft, vraag dan naar een goede in de buurt.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Winkelen

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Belek vindt u een flink aantal winkels, variërend van souvenirs- tot kledingwinkels, lederwarenzaken en juweliers. Op zaterdag is het marktdag en hier kunt u verse groenten en fruit kopen. Een ander deel van de markt bestaat uit een kledingmarkt waar de diverse kooplieden hun shirts, tassen, broeken en jurken aan u proberen te slijten. Wanneer u meer uitgebreide winkelmogelijkheden zoekt, kunt u een bezoek brengen aan Antalya (circa één uur rijden).