Entertainment in Belek

De grote all-inclusive hotels in Belek bieden allerhande entertainment aan, maar buiten deze accommodaties om kent de plaats nog enkele voorzieningen.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Veel van de grote all-inclusive accommodaties in Belek beschikken zelf over een klein waterpark met een aantal glijbanen. Wilt u meer mogelijkheden dan kunt u naar het Troy Aquapark in Belek, dat gelegen is bij het Rixos Premium hotel. Ook wanneer u niet in dit hotel verblijft kunt u toegang tot dit aquapark krijgen. U vindt op het park diverse glijbanen, zoals bijvoorbeeld de kamikaze, en verder zijn er verschillende baden, waaronder sommige speciaal voor kinderen. Tot het waterpark behoort ook een dolfinarium met dolfijnenshows.

Attractieparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Belek zelf bevinden zich (nog) geen attractieparken. Wel is sprake van de bouw van een Turkey Megapark dat 2013 geopend zou moeten gaan worden. Het park zou gaan bestaan uit een waterpark, aquarium en diverse attracties, waaronder achtbanen. Of het park ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt, valt nog af te wachten. Ondertussen kunt u voor een leuk dagje uit met de kinderen naar Antalya of Side rijden, waar u een soort Madurodam (Antalya) en een klimpark (Side) vindt.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Beach Park

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Veel activiteiten worden geboden in het Belek Beach Park. Hier bevindt zich onder andere een kartcircuit. Verder vindt u in het Beach Park watersportvoorzieningen, restaurants, een voetbalveld en kinderspeelplaats; genoeg te doen voor het hele gezin. Op enkele kilometers van Belek ligt Khadriye, dat tegenwoordig tot Belek gerekend wordt en ook hier bevindt zich een Beach Park met diverse voorzieningen.